Ing. Arnoud P.H. Oostveen FFP » Partners & Info

Ing. Arnoud P.H. Oostveen FFP

Scheidingszaken
Werk Bijdorplein 41 Rotterdam Barendrecht 2992 LB NederlandTelefoon werk: + 31 (0)88 61 61 000Website: Scheidingszaken

Biography

Foto van Ing. Arnoud P.H. Oostveen FFP

Al meer dan 15 jaar houd ik mij fulltime bezig met fiscaal-juridisch en financieel advies bij scheidingen. Ik doe de hele dag niets anders en dat is op zich uniek. Ik weet dat bij mensen die gaan scheiden er veel behoefte is aan financieel inzicht. Goed en snel inzicht in hoe je zaken financieel kunt regelen en wat dit voor je portemonnee betekent geeft nachtrust. Dus dat is wat ik in wezen doe: ik bezorg nachtrust en kan met mijn expertise bereiken dat de zaak minder snel escaleert.

Door mijn ervaringen in de procespraktijk en mijn werk als bemiddelaar en belangenbehartiger in overlegscheidingen weet ik, dat als je iets niet bespreekt en vastlegt, er later gedoe over kan komen. Ik wil dat ten koste van alles voorkomen. Ik combineer een persoonlijke, betrokken aanpak met een zakelijke insteek. Met mijn bijdragen aan Mies Magazine hoop ik meer inzicht te kunnen geven in de zakelijke (financiële) kant van scheidingstrajecten.

Boekje: “All about Money”

In 2003 schreef ik mijn eerste boekje “Help, ik ga scheiden”. Als oprichter van de grootste franchiseorganisatie op het gebied van scheidingen in Nederland, heb ik dit boekje kosteloos beschikbaar gesteld aan iedereen die ging scheiden. Tot het moment dat ik de franchiseorganisatie heb verkocht in 2013 zijn er circa 100.000 boekjes verzonden naar scheidende mensen, hulpverleners en adviseurs.

In 2017 heb ik een geheel nieuw boekje geschreven: “All about money”. Ook nu stel ik dit boekje geheel kosteloos beschikbaar aan mensen die gaan scheiden.

Het is mijn missie om de informatievoorziening aan scheidende mensen te verbeteren. Door het boekje te lezen ben je op de hoogte van alle relevante onderwerpen die tijdens een scheiding aan de orde komen. Hierdoor heb je een goede basiskennis en kun je je beter voorbereiden op wat gaat komen in het scheidingstraject.

Je kunt het boekje aanvragen via mijn website http://www.arnoudoostveen.nl. Je ontvangt het boekje dan als PDF bestand op je e-mailadres.