F & V Mediation » Partners & Info

Wil jij ook Mies Partner worden? Bekijk hier onze Partner opties.

Zoek je tips, raad of professioneel advies? Lees hier onze Mies Partner artikelen!

F & V Mediation

Contact: Frank Roelen
Werk Locaties door heel Nederland – zie website Locaties door heel Nederland – zie website Oudenbosch Telefoon werk: +31 (0)85 0657420Website: F & V Mediation Begeleiding bij Scheiding

Biography

Foto van F & V Mediation

Bij F&V Mediation ben je aan het juiste adres voor begeleiding bij je scheiding. Niet alleen voor de relationele kant van de scheiding maar ook als adviseur voor alle praktische zaken die geregeld moeten worden. Maar, is scheiden wel de stap die jullie moeten zetten? Waar nodig helpen we bij het antwoord op die vraag. Zo ontstaan nieuwe inzichten over jullie relatie.

Onze aanpak is uniek. De kracht van F&V Mediation is namelijk dat we je van a tot z kunnen begeleiden bij de scheiding. Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht voor begeleiding van de juridische aspecten. En we zijn specialist ten aanzien van alle financiële en fiscale zaken die belangrijk zijn bij een scheiding. Maar minstens zo belangrijk is de begeleiding op het emotionele en relationele vlak. Een vechtscheiding ontstaat wanneer emoties worden uitgespeeld via de zakelijke kwesties die geregeld moeten worden.

F&V Mediation, een goed akkoord is een zacht scheiden.
– Scheiden van a tot z
– Mediation
– APK na scheiding

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Locaties door heel Nederland – zie website Oudenbosch