Zorgeloosch Scheiden » Partners & Info

Zorgeloosch Scheiden

Werk Locaties door heel Nederland – zie website Telefoon werk: +31 (0)88 1661 553Website: Zorgeloosch Scheiden

Biography

Foto van Zorgeloosch Scheiden

 bekijk filmpje

Je zal ze misschien herkennen, de 3 pijlers die je in het leven in balans houden: Wonen, Werk en Wederhelft. Simpel gezegd vallen de kleine en grote dingen waar we geluk uit halen veelal onder deze 3 pijlers. Een kopje koffie in de zon op je balkon, de vakantiefoto’s met jullie peuter of dat positieve bericht over je droombaan!

Valt er één van de drie pilaren weg, dan raak je uit balans en zorgt dat voor stress. Vallen twee pilaren om, dan staat je wereld op z’n kop. Dit zien we ook dagelijks bij onze klanten. Bij Zorgeloosch streven we daarom naar een Zorgenvrij leven voor iedereen.

Bij een scheiding spelen heel veel zaken tegelijk. Je krijgt te maken met notarissen, advocaten, de belastingadviseur, noem maar op. Dit maakt een scheiding vaak niet alleen een verdrietig proces, maar ook extreem complex met 13 verschillende loketten. Wij zorgen ervoor dat je één persoonlijk aanspreekpunt hebt tijdens het traject.

Door financieel advies te combineren met scheidingsbemiddeling zorgen we ervoor dat er rust is. Er is snel duidelijk wie er in het huis kan blijven wonen en hoe de zorg voor de kinderen is geregeld. We garanderen dat het scheidingsconvenant wordt goedgekeurd door de rechtbank en de bank.

Het resultaat? Sneller een nieuwe start, met begrip voor elkaar. Met een positieve blik op een zorgenvrij leven. Daar doen we het voor.

Meer weten over Zorgeloosch Scheiden? Op onze website vind je alle antwoorden.

Connections Business Directory | Leaflet | Wikimedia

Locaties door heel Nederland – zie website