Katharina

Ik ben Katharina, gescheiden moeder met drie kinderen. Ik houd sinds mijn scheiding een dagboek bij, mijn “Heroines Diary”. Omdat ik mezelf best een heldin vind. Want íemand moet het toch vinden?! Wat ik in mijn dagboek schrijf zijn mijn vreugdes en verdriet, mijn liefdes, mijn gevechtjes en beslommeringen, mijn zak-door-de-grondjes en natuurlijk mijn af en toe ook afschuwelijke gedachten . Mies mag ze publiceren. Omdat ik denk dat ik niet de enige ben.

1 Comment

  1. A sitch
    21 mei 2016 @ 14:22

    Het is echter ook essentieel dit juist aan de partner te zeggen, die blijkbaar niet duidelik is in zijn keuzes en communicatie en , ben ik bang, niet genoeg empathie nasr jou toe heeft!
    Eerst moet je van jezelf houden, dan kun je deze situatie goed aan , ja, maar het zal er ook voor zorgen dat je partners met meer respect voor jouw gevoelens aantrekt; of zij toch echt voor jou kiezen..