Kristel Olthoff

Kristel Olthoff is sinds 1998 advocaat en gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Ze is partner bij het advocatenkantoor D-FOORCE de familierechtpraktijk en houdt praktijk in Bussum (www.d-foorce.nl). Haar hart ligt in het familierecht omdat naast het begrijpen en oplossen van eenvoudige tot heel ingewikkelde juridische kwesties, het bovenal de intermenselijke kant van dit vak is dat haar intrigeert en ze het belangrijk vindt altijd een bepaalde band met haar cliënt op te bouwen, zodat die zich begrepen en gesteund voelt gedurende het hele proces.Kristel schrijft over mensen die -op welke manier dan ook- te maken krijgen met een scheiding. Daarnaast schrijft ze ook over juridische onderwerpen waarmee je in, tijdens of na een echtscheiding te maken kan krijgen.Twee keer heeft Kristel als expat Nederland verlaten en gewoond in Chicago, Los Gatos (Californië) en Ennis (Ierland). Ze is getrouwd geweest, gescheiden en nu verloofd. Kristel heeft 5 kinderen, 3 jongens en 2 meiden.Wil je in contact komen met Kristel? Mail of bel: kristel@d-foorce.nl 06-41480729

2 Comments

  1. Suzanne
    21 maart 2016 @ 10:50

    Gelukkig ben in vrede van ex-partner gescheiden middels internetprocedure van €750 incl. Zelf het convenant geschreven, zelf het kindplan geschreven en sinds 2010 nog steeds op goede voet met hem en gezamenlijk met onze nieuwe partners. Voor alle partijen en kind(eren) volgens mij nog steeds de fijnste oplossing voor scheiding en toekomst.

  2. Lily
    22 maart 2016 @ 13:05

    Godzijdank voor rechtsbijstand. Mijn echtscheiding in de VS kostte 250k+.. uit eigen zak. Praat me er niet van. We mogen niet klagen in ons kikkerlandje.