Jos

Gelukkige kinderen, maken gelukkige ouders, gelukkige ouders en kinderen maken gelukkige grootouders, gelukkige kinderen, ouders en grootouders maken gelukkige families en gelukkige kinderen, ouders, grootouders en families maken een gelukkige wereld! Laten we dus de handen in elkaar slaan om alle kinderen een glimlach en een betere wereld te geven.

2 Comments

 1. Jos Aalders
  20 februari 2016 @ 08:05

  De geschiedenis: Jos Aalders. Verzamelde tienduizenden handtekeningen en leidde van 2004-07 de actiegroep Families4Justice waarbij hij in Zorro-tenue op daken van bekende gebouwen (de Hoge Raad in Den Haag, paleis Noordeinde, paleis Soestdijk enz.) demonstreerde met zijn leus ‘ouderschap stopt niet bij een (echt)scheiding’.
  Tientallen vermeldingen, meest met foto, waarvan de voornaamste: ‘Vier jaar cel geëist’ in De Gelderlander van 24 februari 2000; ‘Velpenaar vermomd als zwarte Piet naar school zoontje’ in De Gelderlander van december 2000; ‘Een kind mag niet van zijn vader vervreemden’ in Het Streekjournaal (Velp) van 18 juli 2001; ‘Tekenen graag – kruistocht voor de rechten van het kind‘ in De Emmeloorder van 26 juli 2001; ‘Laat kinderen vrolijk huppelen tussen gescheiden ouders’ in Trouw van 12 december 2001; ’Met de kerst mis ik mijn zoon het meest’ in Haagsche Courant van 19 dec. 2003; ‘Op de barricade voor de kinderen’ in De Gelderlander van 19 juni 2004; ‘Zorro in actie bij Soestdijk’ in De Telegraaf en De Volkskrant (met foto) van 27 december 2004; ‘Jos Aalders alias Zorro’ in Trouw van 7 januari 2005; ‘Dwaze vaders en dwarse moeders’ in De Telegraaf van 13 januari 2005; ‘Hoe het met mijn zoon is? Ik weet het niet’ in De Gelderlander van 18 jan. 2005; ‘Zorro is een boze opa zonder hoogtevrees’ in De Gelderlander van 17 maart 2005; ’Zorro en superman bezetten bordes’ in Nieuwsblad van het Noorden van 13 april 2005; ‘Zorro-vaders hoeven niet langer het dak op’ in De Volkskrant van 30 maart 2006; foto als Zorro in Joep Zanders boek ‘Gemist vaderschap’, 2006, blz. 126.
  ‘Een familie van vaders’, televisiedocumentaire door Arno Kranenborg (NCRV) op 13 maart 2006. Ook op tv-journaal bij actie in Beetsterzwaag n.a.v. het formatie-overleg op 5 januari 2007.
  Ook in internetkrant ‘Joop’ en in boek ‘Vals plat’ van mr. J.F.Schouwenaars.
  Eigen tekst: ‘Boos en kwaad’ in De Regiobode (Velp) van 4 april 2001.

 2. Jos Aalders
  15 mei 2016 @ 20:38

  Verdriet.
  Niemand.
  Kon mij te troosten.
  Want droeg.
  Een masker.
  Dat lachte altijd.
  Mijn gevoelens.
  Ingehouden.
  Jaren niet.
  Laten gaan.
  Tot ik begon.
  Met gedichten.
  Te schrijven.
  Dat helpt mij.
  Zo kon ik.
  De pijn verdragen.
  De emotie.
  Het gemis.
  Mijn verdriet.
  Verdragen.
  Maar diep van binnen.
  Voel ik me leeg.
  Ik mis nog steeds.
  Een deel van mij.
  Niemand kon mijn kreten horen.
  Niemand kon mijn tranen zien.
  Niemand kende de pijn die ik voelde.
  Want mijn masker.
  Was ontworpen om te lachen.
  Maar achter al de glimlachjes.
  Waren de tranen.
  En achter het comfort.
  De angsten.
  Angst.
  Dat ik je nooit meer.
  Zal zien.

  Dag voor dag.
  Nacht voor nacht.
  Tot nu toe.
  Wacht ik nog steeds.
  Op het wonder.
  Al mijn kinderen.
  En kleinkinderen.
  Gelukkig samen zien.
  Maar tot dan.
  Zal ik blijf glimlachen.
  Achter het masker.
  Dat ik draag.
  In de hoop.
  Dat ik op een dag.
  Weer echt kan lachen.
  Tot dan zal ik hier.
  Blijven wachten..!

  En mocht ik je niet meer zien ?
  Als ik van ouderdom gestorven ben misschien?
  Dan hoop ik dat je dit ooit zal lezen>> https://www.linkedin.com/pulse/mocht-ik-je-niet-meer-zienvan-ouderdom-gestorven-ben-jos-aalders?trk=mp-reader-card
  En weten dat ik altijd aan jou dacht en nooit ben vergeten!

  Jos Aalders​