Jonathan

Hallo mijn naam is Jonathan, 27 jaar. Momenteel doe ik de opleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening. Tijdens de opleiding ben ik erachter gekomen mij in te willen zetten voor de rechten van en voor kinderen. Deze op een menselijke manier toe te passen zonder het te zakelijk te maken.

1 Comment

 1. Hanneke Moons
  11 mei 2017 @ 08:12

  Beste Jonathan,

  Wat een geweldig idee, heel inspirerend!

  Ik denk dat ik zelfs wel twee uitgeverijen voor je weet die jouw boek graag uitgeven, en daar beide heel geschikt voor zijn, namelijk Ars Aequi en Celsus. Beide zijn niet zozeer gericht op het maken van winst maar op het uitgeven van goede juridische boeken. Heeft ook als voordeel dat je boek met een klein prijsje op de markt kan komen, wat essentieel is voor jouw primaire doelgroep, de kinderen. Ik kan je bij allebei introduceren, dat helpt misschien. Laat maar weten wat je wilt: info@hannekemoons.nl

  Veel succes en hartelijke groet,

  Hanneke Moons