NEO Bemiddeling Eric De Corte & Cindy Capelleman

NEO Bemiddeling, Erkend Bemiddelaar en Scheidingsconsulent - Neobemiddeling."Het is deugddoend om als bemiddelaar te mogen bijdragen aan het tot dialoog komen, om samen naar oplossingen te zoeken, om nieuwe perspectieven te bieden, om mee te bouwen aan een nieuwe en betere toekomst voor alle betrokkenen, om te mogen luisteren naar elkaars verhaal, verlangens en belangen, om te mogen mee bouwen aan akkoorden die financieel en emotioneel van belang zijn voor alle betrokkenen."

1 Comment

  1. A.Heithuis Bekhuis
    2 april 2016 @ 16:04

    Ik zit nu in een echtscheidingsproces maar ik geloof dat ik de enigste ben die blij is met mijn scheiding.Ik wilde scheiden om zijn gedrag, hij lag vanaf 1 uur’smiddags tot 12uur in de nacht op de stoel 9 jaar lang hij wilde niets meer ondernemen hij was nu 65 jaar. ik wil de scheiden via een midiëter twee maanden dan was de klus geklaard ik wilde zijn kosten noch voorschieten en toen kwam ik in een slangenkuil terecht onze en/of rekening geplunderd 10 jaar, een Trust B.V. op zijn naam, een ING spaarrekening op zijn naam, een lening op een hypotheek Euro 100.000 en daarbij een valse handtekening geplaatst en daarbij ik mocht niet scheiden.
    Wij waren 50 jaar getrouwd in gemeenschap van goederen gelukkig heb ik een advocaat zij is duur maar het geld is het waard het gaat hier om tonnen EURO’S