Mies

Welkom bij Mies Magazine - Mens in een scheiding - Magazine over alle aspecten voor, tijdens en na een scheiding. Dé plek waar je menselijke scheidingservaringen opdoet!

4 Comments

 1. Katalin
  4 juli 2016 @ 14:20

  Heb ben onlangs gescheiden….officieel net een paar dagen….vind het heel moeilijk om los te laten….beheerst mij elke dag…het boek zou een uitkomst zijn!

 2. Reinier Gunneman
  4 juli 2016 @ 19:15

  Ik ben erg benieuwd wat het boek mij aan inzichten kan geven voor het loslaten maar nog meer voor de patronen. Je wilt alles in de toekomst wat dat betreft toch graag echt anders doen. Heel benieuwd

  • Mayke
   14 juli 2016 @ 08:58

   Reinier, je bent als winnaar uit de bus gekomen van het boek ‘Los’! Als je mij of MIES je postadres laat weten, krijg je het zsm thuisgestuurd. Hartegroet, Mayke

 3. Ton Bil
  6 juli 2016 @ 15:20

  “Los” was ook het woord dat mijn vrouw gebruikte – elkaar loslaten. Voor mij was dat het begin van een diepe emotionele crisis, en de opstap naar grote persoonlijke groei. Daarover gaat mijn boek “Love by Breakup”, dat iedereen gratis kan krijgen op mijn site http://www.lovebybreakup.com (het boek staat onderaan de startpagina). Het is geschreven in eenvoudig Engels, en is bedoeld om jou te inspireren de “pijn” van het scheiden te benutten voor je eigen ontwikkeling als mens.