Alexander

Mijn naam is Alexander van der Heijden, als familiaal bemiddelaar ben ik een empathisch toehoorder die door een open en heldere communicatie beide partijen tot een evenwichtige en duurzame oplossing begeleidt. Als jurist ben ik bovendien thuis in wetgeving en gerechtelijke procedures.

1 Comment

  1. Wolfs Miranda
    21 augustus 2016 @ 10:22

    Ik ben Miranda , moeder van 3 kinderen , zelf gescheiden. Hierin heb ik gevoeld wat onze kinderen meegemaakt hebben bij onze scheiding die thans zonder al te veel ruzies verlopen was. Al bij al merkte ik dat ondanks alles de kinderen de dupe zijn en dat zij hun altijd schuldig voelen ook wilden wij niet dat ze keuzes moesten maken. We hielden rekening met hen. Maar vaak zag je de pijn en verdriet in hun ogen want zij houden van beiden.
    Zelfs nu ze kinderen hebben en wij dus fiere grootouders zijn , gaan we op vriendschappelijke wijze om met elkaar. Ten slotte… Ooit was er toch ook liefde , niet?