Sissel

"Als familierecht advocaat heb ik gezien hoe makkelijk echtscheidingen in vechtscheidingen veranderen. Ik heb dan ook heel bewust voor het beroep mediator gekozen, maar weet door mijn achtergrond tegelijkertijd ook precies wat er allemaal geregeld moet worden. In mijn blog’s voor MIES zal ik handvatten geven om jou, je ex en de kinderen op een goede manier door de scheiding heen te helpen. Dit zodat de scheiding niet tussen jullie inkomt te staan, want dat kan écht." Wil je in contact komen met Sissel Pemmelaar? Ga naar www. pemmelaar.nl, mail naar sissel@pemmelaar.nl of bel op +31 (0)20-2605550.

3 Comments

 1. Jolande Rommens-Musquetier
  4 februari 2016 @ 14:32

  Mooi Sissel.. prachtig hoe je jouw persoonlijke groei en ontwikkeling mee neemt in je keuze om van vechter naar bemiddelaar te gaan. Knap dat je dit zo kwetsbaar weet te beschrijven en dat je open staat voor de gevoelens en emoties van anderen en die zwaar laat meewegen in het belang van de relatie en de kinderen. Ik hoop dat veel van je collega’s dit voorbeeld zullen volgen en zullen inzien dat een win/win situatie veel beter is voor ex partners en kinderen.

 2. Sissel Pemmelaar
  5 februari 2016 @ 17:01

  Dankjewel Jolande… voor deze mooie woorden!

 3. Martin en Marijke Barkey Stichting Tijd met elkaar
  9 februari 2016 @ 10:44

  Het is geweldig te horen dat steeds meer echtscheidingsadvocaten de weg kiezen van mediation. “Met elkaar” daar staat onze stichting voor. Onze dagboekjes maken het makkelijker om zonder loyaliteitsconflicten teleurstellingen en verdriet uit te praten met de BETROKKEN ouder. Hulp binnen het gezin, zonder inmenging van derden. Een stem voor het kind dat meestal veel meer begrijpt dan de buitenstaander. Goede communicatie met als doel TIJDIG begrip en erkenning van de ouders, zodat de rugzak niet nodeloos extra zwaar wordt. http://www.stichtingtijdmetelkaar.nl.