Beter samengesteld - Cindy Schepers Schepers

Als relatietherapeute, vrouw, mama en stiefmama heb ik ruime expertise opgebouwd als het gaat over het leven in een nieuw samengesteld gezin. Ik help stiefouders en koppels hoe ze samen naar meer rust en evenwicht kunnen groeien, zodat ieder zijn plekje vindt en het gezin een thuis wordt. Door anders met emoties om te gaan, slimmer de (opvoed)verschillen te overbruggen en anders te praten met elkaar, help ik met elkaars kinderen overweg te kunnen en zo meer naar elkaar toe te groeien.

1 Comment

  1. Mariska
    21 september 2019 @ 13:19

    Goed en heel herkenbaar geschreven. Een samengesteld gezin is als een spiegel. Je ziet er al je eigen kanten in. Zowel de goede als de mindere kanten. Ik herken mij wel in al jou punten. De lastigste vind ik het laatste punt. Ik wil graag alles in de hand houden en ben perfectionistisch. Maar eigenlijk gaat dar niet in een samengesteld gezin. Het blijft altijd een uitdaging om hier mee om te gaan. Maar verder is ons gezin gezellig, rommelig en altijd weer vol verrassingen!! Maar daardoor is mijn leven nooit saai!!!