Rafi

Ik ben Rafi, 36 jaar, 2 kinderen (8j. en 3j.). Al 3 jaar verwikkeld in een complexe scheiding, ga van proces naar proces en van hulpverlening naar hulpverlening. Ik ben een radeloze, verdrietige, kapotte moeder. Die met lede ogen aanziet niet bij machte te kunnen zijn deze vreselijke situatie te stoppen voor haar kinderen. Maar ik ben strijdbaar en geef niet op. Ik blijf hopen dat het op een dag stopt en we worden gezien. En met name m'n kindjes.

2 Comments

 1. A sitch
  2 juli 2016 @ 09:39

  Beste Rafi,
  Vreselijk triest, ik ken het zelf, maar duidelijk een geval van een “niet- pappa”, die de mastschaplij krampachtig erbij probeert te houden terwijl het een kind en de andere ouder alleen masr pinn doet en zelfs schadelijk is voor de ontwikkeling van het kind: alleen in naam van het ziekelijk verheerlijken van een biologische vader.
  De oplosding is hierbij alleen het proces en fegelingen helemaal af te kappen en verder te gaan met jullie leven: vasthouden aan negatieve energie zorgt alleen voor meer leed.
  Zoek leuke vrienden op, lieve mensen die interesse in je kind hebben; doe dingen samen..of juist evt een nieuwe partner die een perfecte pappa kan zijn voor je kind: die er lijfelijk mentaal emotioneel echt IS..
  Zo heb ik het zelf ondervonden en mijn zoon kan zich geen andere vader meer voorstellen met mijn nieuwe partner.
  Het is makkelijk om vader te worden, maar pappa zijn hangt af van hele andere dingen!

  • Trea
   3 juli 2016 @ 15:52

   ? hou moed