Tessa

‘Haal de persoonlijke angel eruit’ en er komt meer rust en ruimte tussen mensen en in het gesprek. Begrip groeit, evenals de bereidheid naar elkaar te willen luisteren. Mijn drijfveer is om mensen beter met elkaar te laten communiceren, het resultaat van het echte contact. Echt horen wat de ander zegt.

1 Comment

  1. Barb
    26 oktober 2019 @ 01:11

    Hmm, zit in mediation nu. Maar om eerlijk te zijn denk ik juist dat dat problemen gaat opleveren. Man us compleet narcistich. Was sprake van geestelijke en emotionele mishandeling. Maar meneer kan echt wel de schone schijn ophouden hoor de buitenkant. Geen emoaticje vermogen. Zijn pa en ma ook niet.
    Heb gewacht tot jongste 16 was. Nu heeft hij bijna geen stok om mee te slaan, huis is verkocht. En toch waar hij maar kan probeert hij nog controle te houden. Kortom ik heb de laatste maanden enorm geleerd los te laten. Zodra papieren op de bus zijn voor scheiding is het helemaal klaar voor mij. Hij jan zelf met de kinderen contact opnemen. 16 en 18 jaar. Ik hoef hem nooit meer vrijwillig te zijn, eindelijk vrij.
    En laat iemand in godsnaam iets doen hieraan, ken al zoveel vrouwen( ja mensen het zijn toch vaak vrouwen die slachtoffer zijn) die compleet kapot dijn gemaakt als ze het lef hebben voor de leeftijd van 16 jaar op te stappen. Met de huidige regelgeving in NL raad ik geen enkele vrouw nog aan gezamenlijke voogdij over kinderen te nemen. Beetje pech dit je 18 jaar vast. Ook niet getrouwd met kinderen al dezelfde problemen. Doe het lekker zelf, je wordt toch geacht naast zwangerschap baren en helaas vaak grootste deel verzorging ook nog financieel vompleet je broek op te kunnen houden. Kortom de man maakt zich compleet overbodig, dus waarom op je een probleem erbij nemen. Of als he dan toch wil laat alles wat je foet bij kids contractueel vastleggen. Vrouwen u bent gewaarschuwd