Brechje

Scheiden is een life-event en alle pilaren: relatie, thuis, gezondheid, netwerk & werk, wankelen of vallen zelfs om. Overal zijn de gevolgen zichtbaar. Werk is vaak de meest stabiele pilaar, omdat die houvast en regelmaat biedt en het leven daar gewoon doorgaat. Als gescheiden professional, weet ik wat voor een uitdaging het kan zijn om op je werk te blijven presteren terwijl de rest van je leven op zijn kop staat. Als life- en transitie coach, begeleid ik daarom mensen bij levens- en carrière vraagstukken, zoals loopbaan ontwikkeling, relatiecrises en afscheidssituaties zoals scheidingen. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.brechjevangeenen.nl.

2 Comments

 1. A sitch
  1 november 2016 @ 12:15

  Wat ik echter bij deze verhalen en tips wat mis, is het betrekken van de nieuwe partner op een positieve manier, als zijnde een persoon die ook veel aan de kinderen en aan de algemene sfeer kan bijdragen!

 2. Brechje van Geenen
  2 november 2016 @ 09:42

  Dat is een mooie toevoeging! Ik vind het een leuk idee voor een volgend verhaal en zou het daarom nuttig vinden om er meer over te horen hoe zoiets ervaren wordt als nieuwe partner. Opmerkingen en tips zijn van harte welkom! Kan ook per persoonlijk bericht via brechje@succesvolscheidennoordholland.nl.

  Fijne dag!