Cora

Gelukkig gescheiden (én gelukkig hertrouwde) mama van 4+2, die het hoofd koel probeert te houden met haar gezin op 3 adressen. “Steeds positief en zonnig in het leven staan en geen tijd verspillen aan dingen die je niet kan veranderen” is de gouden raad die ze iedereen wil meegeven: single, in relatie, gehuwd of gescheiden! Maak het beste van dit leven, want je hebt er maar één, dus dat kan maar beter gelukkig verlopen.

1 Comment

 1. Gutzy
  11 september 2015 @ 22:55

  respect!
  dat is het woord dat me te binnen schiet als ik dit verhaal lees.
  ook al zou ik eigenlijk een schemaatje hebben moeten maken terwijl ik het las, om de relaties te kunnen begrijpen, ontwarren…
  maar ik deed het niet. en het hoeft ook niet.
  respectvol! dit is de manier waarop met gevoelens en relaties kan worden omgegaan. gelukkig maar!
  en mijn respect èn glimlach krijgen jullie!