Miriam

Ik ben Miriam Hopmans en een trotse moeder van twee leuke tienerknullen die ik, na mijn scheiding zo’n 8 jaar geleden, in co-ouderschap opvoed. Ik ben woonachtig in het bourgondische Brabantse en heb een Lat-relatie met een fijne man uit Rotterdam die zelf co-ouder van een tienerzoon is. In 2015 is een van mijn dromen uitgekomen en heb ik de coaching en trainingspraktijk YOUbuntu voor (de ouder) in scheidingssituatie opgericht. In mijn praktijk ondersteun ik het volwassen individu zodat hij of zij tijdens en of na de scheiding zijn of haar kracht (her)vindt. Een prachtige uitdaging om op deze wijze mijn ervaringskennis en mijn deskundigheid te benutten en hierdoor bij te dragen aan het doorleven van het scheidingsproces en het bouwen aan veerkracht na het scheidingsproces. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam als beleidsadviseur HRM&Ontwikkeling bij Pameijer, een Rotterdamse zorgorganisatie. Vanuit die rol mag ik ook op verschillende wijze bijdrage aan de groei van de medewerker, een mooie combinatie met mijn praktijk. In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn twee werelden, die van mij als professional en die van mij als gescheiden vrouw.