Yvonne Soons

Scheiden is een emotionele rollercoaster, dat heb je ongetwijfeld ook gemerkt. Ik geloof dat niemand opkrabbelen na een scheiding én samen goed ouders blijven met je ex, alleen zou moeten hoeven doen. Scheiden is al eenzaam genoeg.Ik help je graag als coach en ervaringsdeskundige met het maken van jouw nieuwe start na je scheiding door rust in het (co-). ouderschap en het vinden van eigen geluk. Meer weten over de mogelijkheden van (online) coachprogramma's of vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen?Ga naar mijn website: www.jezelfvoorelkaar.nl

1 Comment

  1. Anneke de Groot
    29 november 2018 @ 15:34

    Beste Yvonne, wanneer de communicatie ná het opstellen van het ouderschapsplan niet goed is, heeft de begeleiding van het scheidingsproces niet gedeugd. In mijn praktijk wordt er niets ondertekend wanneer er nog geen rust is binnen het gezin. Met het gezin maak ik een “gezinsplan” voor het komende jaar. Een plan voor meerdere jaren met opgroeiende kinderen kan namelijk niet.
    De gezinnen krijgen bij mij alle tijd om te scheiden, daar het verlies, afscheid nemen en nadenken over al die afspraken soms wel een jaar kan duren.