Booking.com

Yvonne Soons

Ik ben Yvonne Soons, geaccrediteerd Lifecoach voor gescheiden ouders. Ik help ouders die voor, tijdens of na een scheiding die af willen van boosheid en leren omgaan met emoties, de moeizame communicatie met hun ex. Ik help je naar rust en geluk samen met je kinderen met een goede work-life balans, stressvrije communicatie met je ex en een nieuw toekomstplan. Dit doe ik vanuit intuïtie en gesteund door een rugzak van gecertificeerde methodieken en opleidingen die ik inzet om jou die weg naar rust en geluk in te laten slaan. Mijn coaching vindt plaats in Scheveningen of op locatie. Online coaching via beeldbellen is ook mogelijk mocht je niet in de buurt wonen. Coaching is maatwerk en er is ook altijd ruimte voor wat er op dat moment speelt. Bijzonder is dat mijn coaching niet door beide ouders gevolgd hoeft te worden, het werkt ook als één van de ouders zich laat begeleiden. Ook als je al jaren geleden gescheiden bent of nog midden in een (complexe of ruzie) scheiding zit. Ervaringen lezen? https://jezelfvoorelkaar.nl/ervaring/ Interesse? Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Neem contact met op om een afspraak hiervoor in te plannen. yvonne@jezelfvoorelkaar.nl Mob +31 (0)6 53.41.41.66

One Comment

  1. Anneke de Groot
    29 november 2018 @ 15:34

    Beste Yvonne, wanneer de communicatie ná het opstellen van het ouderschapsplan niet goed is, heeft de begeleiding van het scheidingsproces niet gedeugd. In mijn praktijk wordt er niets ondertekend wanneer er nog geen rust is binnen het gezin. Met het gezin maak ik een “gezinsplan” voor het komende jaar. Een plan voor meerdere jaren met opgroeiende kinderen kan namelijk niet.
    De gezinnen krijgen bij mij alle tijd om te scheiden, daar het verlies, afscheid nemen en nadenken over al die afspraken soms wel een jaar kan duren.