NEO Bemiddeling Eric De Corte & Cindy Capelleman

NEO Bemiddeling, Erkend Bemiddelaar en Scheidingsconsulent - Neobemiddeling."Het is deugddoend om als bemiddelaar te mogen bijdragen aan het tot dialoog komen, om samen naar oplossingen te zoeken, om nieuwe perspectieven te bieden, om mee te bouwen aan een nieuwe en betere toekomst voor alle betrokkenen, om te mogen luisteren naar elkaars verhaal, verlangens en belangen, om te mogen mee bouwen aan akkoorden die financieel en emotioneel van belang zijn voor alle betrokkenen."

4 Comments

 1. Sissel Pemmelaar
  1 november 2016 @ 20:20

  Beste Eric,

  Hier ben ik stil van…. Heel sterk dat je dit deelt en stellen zo van jouw ervaring in verlies kunnen leren, ook tijdens de bemiddeling. Vooral blijven doen. Ik wens je een goede stilte-avond nog!

  Met groet,

  Sissel

  • Eric De Corte
   2 november 2016 @ 06:39

   Dank Sissel voor je bemoedigende reactie

 2. Yvonne Floor
  1 november 2016 @ 21:23

  Eric,dank voor het delen van je verhaal! Mooi zoals je het verwoordt en een verbinding legt tussen verlies en acceptatie door dood of scheiding. Het delen van persoonlijke ervaringen kan inderdaad soms verbindend werken in het contact met cliënten, is ook mijn ervaring. We blijven mensen die het moeten doen met wat er is, omdat het zo geworden is!

  Collegiale groet van Yvonne Floor.

  • Eric De Corte
   2 november 2016 @ 06:52

   Dank Yvonne voor je fijne reactie. Het gaat inderdaad om een link die ik leg tussen beide, helemaal niet met elkaar te vergelijken; maar beiden zijn wel een verlieservaring. En dat vraagt omzichtigheid en vooral erkenning. voor het leed dat wordt ervaren. Maar zoals ik schreef, ik ben ‘kieskeurig’ in het delen van mijn ervaringen. Het is immers niet de bedoeling om koppels monddood te maken door het plaatsen, van een ander verlies tov hun verlies. Nogmaals dank voor je reactie.