Amanda

Hoi, Ik ben Amanda (37), tekstschrijver, kind van gescheiden ouders. Tot enkele jaren geleden geen contact met mijn biologische vader. Mijn tienerdochter leeft om en om een week bij mij en bij haar vader.

4 Comments

 1. Jos Aalders
  27 maart 2016 @ 11:54

 2. Rob
  27 maart 2016 @ 13:17

  Sterkte en succes met je zoektocht naar het verleden. Mijn respect voor je moeder die het niet als aanvallend opneemt en open in gesprek gaat om jouw puzzel te leggen.

  Wat een mooi schrijfsel Jos!
  Zou je dit verhaal ook willen delen binnen jouw netwerk?

 3. Michelle
  27 maart 2016 @ 18:39

  Sterkte met je puzzel. Je schrijft mijn verhaal over dat kind van 5. Toen ik sterk genoeg was om de puzzel te leggen en contact zocht met mijn biologische vader, kwam ik erachter dat hij een jaar daarvoor was overleden. Nu, 50 jaar later kan dat kind van 5 me nog wel eens tegenwerken. Ik kijk uit naar je volgende blog.

  • Amanda
   28 maart 2016 @ 17:21

   Beste Michelle, dat moet heftig geweest zijn. Je kunt dat kind in je nu niet meer alles geven wat het nodig heeft. Het verdriet mag er zijn, maar probeer het kind ook ruimte te geven om te spelen. Blijf in contact met het kind in je. Sterkte.