Amélie

Sommige bloggers schrijven liever onder een pseudoniem voor Mies Magazine en dat respecteren wij. Alle auteurs zijn natuurlijk wel bekend bij de redactie.

1 Comment

  1. Jose Bolwerk
    7 juni 2019 @ 09:13

    Heel erg goed Emelie dat je de overheid hier over aanspreekt, want hun zijn verantwoordelijk. En zeker temeer in vechtscheidingen moeten ze echt hun verantwoordelijkheid nemen. Het is niet altijd zo, 2 vechten 2 schuld. In een vechtscheidingen is een van beiden partijen een narcist en daar krijg je het bijna niet van gewonnen, omdat er zo gemanipuleerd, gelogen en bedrogen wordt. Vaak kom je er later pas achter dat diegene een narcist is en dan is het al te laat en zeker als je ook al bent weggelopen van diegene. Krijg het dan maar eens voor elkaar bij die jeugdinstanties, je kinderen dan bijna niet meer beschermen. Ze weten niet eens wat narcisme is en wat dat met je doet!. En daar zit het gevaar, want je wordt gewoon niet geloofd. Tegen mij werd steeds gezegd dat ik hem zwart maakte. En mijn ex maakte mij ook steeds zwart en wat zeiden ze; we weten niet wie we moeten geloven, want wat hij zegde ontken jij en omgekeerd ook. Maar onderzoek naar waarheidsgehalte deden ze niet. En dat was nu juist het probleem. Gevolg is dat ik mijn kinderen al meer dan 35 j niet meer zie en ze niets van mij willen weten. Ze zijn zo vijandig en hatelijk naar mij. Hoe kan dat nou, ze kennen me niet eens en hoe kan dat nou als we elkaar zolang niet gezien hebben. Ik heb hun helemaal niets misdaan, alleen maar kaartjes, brieven en soms een cadeautje gestuurd etc. Zo zijn ze gehersenspoeld en jeugdzorg was nooit thuis of gaf geen antwoord en ik kreeg de schuld. Ondertussen hebben mijn kinderen mij ook zo in een kwaad daglicht gesteld en de ken ze dat er geen weg meer terug is vanwege schaamte. Er is altijd een weg terug, maar daar is wel moed voor nodig. En zolang hun zelf niet op onderzoek uitgaan zal er ook niets veranderen helaas. Heel knap dat jij dat wel doet Emelie. Ik denk dat je ouders heel hard nodig hebt. Want anders zul je altijd hechtingsproblemen ondervinden en dergelijke en blijf jij het kind van de rekening. Heel veel liefde en succes.