Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Pleun

Ik ben Pleun, 13 jaar en mijn ouders zijn al sinds ik klein ben gescheiden. Ben een fervente boekenwurm, hou van smarties en haat opscheppers. Mijn broer, Tom is 17 en onze hond heet Max. Meestal wonen we bij mama, en om het weekend zijn we bij papa en zijn nieuwe vrouw. Volgens mama zit ik in de puberteit. M'n lichaam verandert en mijn hoofd zit bommetje vol vragen en gedachten, soms weet ik het allemaal eventjes niet meer...

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te garanderen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten