Stein

Hi! Mijn naam is Stein en al ruim 9 jaar ben ik de trotse vader van een heerlijk dametje. Haar moeder en ik zijn sinds begin 2014 uit elkaar en we voeden onze dochter op middels een co-ouderschap. In mijn blogs wil ik jullie meenemen in het leven van een alleenstaande vader, die er alles aan doet om ondanks de situatie het leven van zijn dochter zo leuk mogelijk te maken en zelf ook z'n leven probeert terug te vinden en op te bouwen.

1 Comment

 1. Krista
  17 november 2018 @ 09:11

  Heel herkenbaar Stein!
  Na 5 jaar blijft het hier ook nog steeds lastig. Vooral het niet meer kunnen delen van de herinneringen vind ik moeilijk. Ondanks dat we met co-ouderschap goed contact hebben over de kids praten we nooit meer over de kids over toen we nog samen waren.
  Het alles alleen moeten doen is gewoon niet leuk.
  Maar goed om te lezen dat je er een feestje van maakt voor je dochter, daar doe je het toch voor! Geniet van je meisje!