Maria

Maria is 49 jaar oud, lifecoach en Mindfulnesstrainer, moeder van een zoon van vijftien en een dochter van dertien. Ze is gescheiden en deelt het co-ouderschap met de vader van haar kinderen. Sinds een jaar heeft zij een relatie met Roger.

1 Comment

  1. Paulien
    31 mei 2018 @ 15:39

    Ik ben inmiddels 7,5 jaar verder. Bij mij word het verdriet alleen maar groter, … sorry. Week op week af, want je gunt de vader van je kinderen even veel tijd als de moeder, moet ik mijn schatjes missen. In mijn geval ook echt missen. Papa doet er alles aan om de kinderen geen ruimte te bieden contact met mij te hebben. Ik ben verdrietig om het gemis, om alles wat ik ze aan heb gedaan al was het de beste keuze voor mij. Om de teleurstelling in de mens, in dit geval de andere helft van mijn kinderen, dat haat nodig is om redenen die ik niet begrijp.
    Het verschil is misschien dat ik niet meer altijd hardop huil, maar stil of van binnen.