Maria

Maria is 49 jaar oud, lifecoach en Mindfulnesstrainer, moeder van een zoon van 14 en een dochter van 12. Ze is nu ruim een jaar gescheiden en deelt het co-ouderschap in goede verstandhouding met de vader van haar kinderen. Sinds enkele maanden heeft zij een relatie met Roger.

One Comment

  1. Paulien
    31 mei 2018 @ 15:39

    Ik ben inmiddels 7,5 jaar verder. Bij mij word het verdriet alleen maar groter, … sorry. Week op week af, want je gunt de vader van je kinderen even veel tijd als de moeder, moet ik mijn schatjes missen. In mijn geval ook echt missen. Papa doet er alles aan om de kinderen geen ruimte te bieden contact met mij te hebben. Ik ben verdrietig om het gemis, om alles wat ik ze aan heb gedaan al was het de beste keuze voor mij. Om de teleurstelling in de mens, in dit geval de andere helft van mijn kinderen, dat haat nodig is om redenen die ik niet begrijp.
    Het verschil is misschien dat ik niet meer altijd hardop huil, maar stil of van binnen.

Spring naar toolbar

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te garanderen. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten