Tessa

‘Haal de persoonlijke angel eruit’ en er komt meer rust en ruimte tussen mensen en in het gesprek. Begrip groeit, evenals de bereidheid naar elkaar te willen luisteren. Mijn drijfveer is om mensen beter met elkaar te laten communiceren, het resultaat van het echte contact. Echt horen wat de ander zegt.

2 Comments

 1. Helen
  7 juni 2017 @ 11:09

  Ik hoop dat moeders dit bericht goed lezen en doen wat in hun verantwoordelijkheid ligt. Vergeten wat hen als ouders uit elkaar heeft gedreven, maar kijken naar wat hun nog bindt, hun kinderen. Want zoals je schrijft, ouders blijf je altijd, dat stopt niet na een scheiding. Ik zou willen dat ik nog naar de vader van mijn kinderen kon rijden om hem een ontbijtje te bezorgen, helaas is dat niet meer mogelijk. Nadat we zijn gescheiden, nu meer dan 2 jaar geleden, heb ik er alles aan gedaan hem in ons leven te houden, ter wille van onze kinderen. Afgelopen december heeft hij daar zijn eigen weg in gekozen en is uit het leven gestapt. Vaderdag zal hier dus voor het eerst een heel beladen dag worden, maar ook nu zal ik ervoor zorgen dat het voor hen een speciale dag blijft. Een dag waarop ze hun vader mogen herinneren. Het knutselwerkje van mijn zoontje, een bloemetje en een kaarsje zullen zijn urn versieren.
  Dus ik hoop dat alle gescheiden moeders hun kinderen die kans ook geven en de vaders het gunnen een vader te zijn.

  • Tessa
   18 juni 2017 @ 14:44

   wat een verdrietige wending heeft het leven van jou en je kinderen gekregen doordat de vader van je kinderen uit het leven is gestapt. Jullie hebben een prachtig ritueel gecreeerd om hun vader toch een soort vaderdag te geven. Het is altijd hun vader, onvervangbaar en in hun harten. Ik wens jullie een mooie herinneringsvaderdag toe!
   x, Tessa