Jos

Gelukkige kinderen, maken gelukkige ouders, gelukkige ouders en kinderen maken gelukkige grootouders, gelukkige kinderen, ouders en grootouders maken gelukkige families en gelukkige kinderen, ouders, grootouders en families maken een gelukkige wereld! Laten we dus de handen in elkaar slaan om alle kinderen een glimlach en een betere wereld te geven.

2 Comments

 1. A sitch
  17 juni 2016 @ 12:10

  Beste Jos,

  Ik wil hier wel graag even op reageren:
  Er zinn helaas veel situaties waar een ouder misschien ver weg woont of psychologisch niet pisitief bin het kind betrokken is.
  Absoluut stellen dat de andere ouder wel gefrustreerd is en dit tegenhoudt, vind ik daarom wat kort door de bocht.

  Ook de definitie van vader die per se biologisch moet zijn, vind ik erg beperkend.
  Veel ouders zijn niet de biologische maar zouden geen betere vader if moeder kunnen zijn!
  Dit geldt ook voor tweede huwelijken waar de zogenaamde onbiologische vader of moeder juist de ecbte mama of papa is.
  Vader kan iedereen worden op een biologische wijze; niet zo gecompliceerd; maar echt een papa of mama zijn, is van heel andere geestelijke emotionele factoren afhankelijk!
  En dat voelen kinderen ook…
  Laten we ook als maatschappij wat meer vader of moeder zijn: dit zou ook families en kinderen veel positiever beinvloeden:
  Uit get nauwe hokje stappen en verbinding met mensen in het algemeen aangaan..

 2. RW
  18 juni 2016 @ 17:44

  Ik mis mijn zoon ook. Hij is meegenomen door zijn moeder omdat zij mijn nieuwe levenswijze niet kan en wil begrijpen. Zij maakt zich zorgen om mijn gezondheid, grappig toen ik veel patat at deed ze dat niet. Zij snapt het niet. Hoeft ook niet, maar ik wil verder. Zij wil mij onderzocht hebben.

  Omwille van mijn zoon heb ik dat gedaan…..had ik beter niet kunnen doen. Wat een molen…duurt lang, daardoor ook problemen op het werk, daar ik gewoon wilde werken maar weer aan de agenda van haar moest voldoen. Nope, klaar nu, nu trek ik mijn eigen plan, nu volgt zij maar. Alles gearchiveerd etc. klaar ik,wij willen verder. De rechten van de man slaan nergens op in Nederland. Ik vecht in stilte met hem….wij zijn sterk…..blijven sterk, buigen mee en slaan niet terug….

  Ik heb bonusdochters en een Zoon. Ze komen niet aan mijn kids! Niemand! dan krijg je een boze papa en bonus-papa. Ik heb tijdens mijn gps geen goede opvoeder kunnen zijn. Ik liet mijn gevoel passeren door wat anderen van me verwachten…onbewust. Ik ben nu bewust gaan leven, nog positiever als voorheen en gezonder…Ik ben de biologische vader, hij heeft mijn dna. Hij is mij en ik ben hem, hij is mijn oogappel en ik de zijne. Ik had Selectief Mutisme, hij heeft het nog en zit bij zijn moeder……juist ik kan hem helpen. Week 7 en still waiting……and hoping him to come home to me.