Martine

Sommige bloggers schrijven liever onder een pseudoniem voor Mies Magazine en dat respecteren wij. Alle auteurs zijn natuurlijk wel bekend bij de redactie.

2 Comments

  1. Johan Kroon
    15 april 2016 @ 11:25

    Heel mooi beschreven. Zo heb ik het destijds ook gevoeld. Ik weet niet of ze bleef neuriën, want ik heb haar (en haar twee zussen) nooit meer gezien. Het is soms onvermijdelijk om te scheiden, maar het is een compleet gestoorde situatie voor een kind. Ik heb het nooit gewild, al wist ik dat het onvermijdelijk was. Lieve dochters en zonen, wat doen wij, als ouders, jullie toch aan ? vraag ik mezelf weleens af …….

  2. Martine
    15 april 2016 @ 16:21

    Johan, bedankt voor je reactie. Ik denk idd hetzelfde. Deze scheiding is ook niet mijn idee, maar ja je kunt moeilijk iemand tegenhouden die weg wil :). Sterkte met het feit dat je je kinderen niet meer ziet. Zal niet makkelijk zijn!