Michele

Mevrouwtje lach-graag. Gek op mijn 3 olijke pubers en not so happy-go-lucky labrador. Gescheiden. Lekker genieten, lekker eten, lekker single. Emo-queen, schildpad-tempo, op-en-top gezelligheid. Kan-niet-leven-zonder, familie, vrienden & vriendinnen. Hou van knuffelen en keuvelen. Passie voor schrijven - talent voor niets. Het leven is er om te leven. Dankbaarheid en compassie dáár draait het om!

2 Comments

 1. A sitch
  15 juni 2016 @ 09:22

  Beste Michele,

  Te lang single blijven?

  Ik denk dat men inderdaad zoiets niet absoluut kan zeggen; iedereen is toch anders en heeft een ander levenspad, wensen en voorstellingen.

  Wel geloof ik dat het voor een relatie essentieel is om eerst een goede relatie met jezelf te hebben of op te bouwen!
  Accepteer ik mijn positieve en schaduwkanten en sta ik in mijn eigen kracht? Of laat ik mij nog door oude verroeste overtuigingen van anderen leiden?
  In mijn praktijk zie ik dat deze persoonlijke coaching de mensen echt authentiek maakt en juist daardoor de passende vrienden en partners aantrekken.
  Of gewoon zichzelf zijn, van het leven en zichzelf houden, vol mensen die echt waarderi g voor hun hebben…

 2. Michele
  15 juni 2016 @ 21:48

  Daar kan ik mij helemaal in vinden! Goed gezegd en bedankt voor deze mooie toevoeging.