Tessa

‘Haal de persoonlijke angel eruit’ en er komt meer rust en ruimte tussen mensen en in het gesprek. Begrip groeit, evenals de bereidheid naar elkaar te willen luisteren. Mijn drijfveer is om mensen beter met elkaar te laten communiceren, het resultaat van het echte contact. Echt horen wat de ander zegt.

2 Comments

 1. Ad
  4 januari 2017 @ 11:33

  hallo,ik ben een gescheiden met een dochter van 19.
  ik ben in mei 2013 gescheiden en heb mijn dochter het eerste anderhalf jaar niet gehoord,gezien of wat dan ook,wat ik ook probeerde.
  Ik neem mijn dochter niks kwalijk omdat ze altijd klein gehouden is door mijn ex.
  mijn dochter heeft nu na bijna 4 jaar in de gaten gekregen dat ik niet de schuldige was van alles maar dat het hoofdzakelijk aan haar moeder lag,we beginnen nu eindelijk elkaar weer een beetje te kennen.
  ik ben nu ook zelf al 4 jaar alleen,heb in de tussentijd wel een relatie gehad maar die is inmiddels ook alweer stuk gelopen door toedoen van mijn ex.
  ik zal eerlijk zijn,ik ben bang om nog gelukkig te worden,weet niet wat ik hier aan kan veranderen maar ben blij dat ik mijn dochter nu eindelijk een beetje begin te kennen.

  een lezer van het vorige bericht.

  • Tessa
   23 februari 2017 @ 17:59

   Dag Ad, mijn oprechte excuses voor de veel te late reactie! De omstandigheden..;-)
   Wat een verdrietig verhaal van je scheiding en je dochter. Fijn te lezen dat het contact met je dochter terug is, al is het beetje-bij-beetje en voorzichtig.
   Wat maakt dat je bang bent om gelukkig te worden?